Title of a News Article

Karaaslan'dan Anlamlı Ziyaret

Karaaslan'dan Anlamlı Ziyaret
banner206

(URFASTAR)

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan partisinin il kadın kolları kongresinin ardından Şanlıurfa'da iki şehit ailesini ziyaret etti.

Karaaslan ve  beraberindeki heyet 2016 Yılında Şanlıurfa Otogarında Şehit Olan Polis Memuru Hasan Hüseyin Çalışkan'ın Eşi Aslı Çalışkan ve 08.02.2016 Tarihinde Yüksekova'da Kalleşçe Şehit Edilen Polis Abdülkadir Oğuz’un Babası Şevket Oğuz Annesi Hatice Oğuz'un ziyaret ederek yanlarında olduklarının mesajını verdi. Görüşmede Karaaslan, terör örgütü ile mücadelenin sonuna kadar devam edeceğini belirterek, "Terörle mücadeleden asla taviz vermeyecek ve bu illeti bu topraklardan mutlaka temizleyeceğiz" diye konuştu.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'a AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Gülender Açanal, AK Parti il Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, il Kadın kolları Başkanı Demet Saatçı Güven, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz ve Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan'ın da  eşlik etti.

Karaaslan ziyarettin ardından Karaaslan gün içerisindeki temaslarını sürdürdü.

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2021, 22:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195