Şanlıurfa Şoförler Esnaf Odası Başkan Adayı Osman Karageçili, İpekyolu Caddesi’ndeki seçim bürosunu miting havasında açtı.

Şanlıurfa Şoförler Esnaf Odası Genel Kurulu, 23 Ocak 2022 tarihinde Şanlıurfa Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak. 7 bin 200 üyenin oy kullanacağı seçimlerde, şuanda iki adayın yarışması bekleniyor. Mevcut başkan Mahmut Alkan ile önceki dönem başkan Osman Karageçili, genel kurulda yeniden başkan olabilmek için yarışacak.

COŞKULU AÇILIŞ

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Osman Karageçili, İpekyolu Caddesi üzerinde dün akşam saatlerinde seçim bürosu açtı. Açılışa sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve şoförler başta olmak üzere yüzlerce kişi katıldı. Karageçili, miting havasında gerçekleştirilen seçim bürosunun açılışına katılan vatandaşlarla yakından ilgilendi.

KARAGEÇİLİ: KAZANAN TARAF OLACAĞIZ

Seçime yönelik açıklamada bulunan Şanlıurfa Şoförler Esnaf Odası Başkan Adayı Osman Karageçili, 23 Ocak’ta yapılacak seçim için herkesin desteğini beklediğini belirterek, “Allah’ın izni ve sizlerin desteği ile bu seçimde kazanan taraf biz olacağız” dedi.