Title of a News Article

Karageçili’ye tam destek!

Karageçili’ye tam destek!
banner206

Şanlıurfa Şoförler Esnaf Odası Başkan Adayı Osman Karageçili, aşiretlerden STK’lara, muhtarlardan şoförlere kadar her kesimden destek görüyor.

Şanlıurfa Şoförler Esnaf Odası Genel Kurulu, 23 Ocak 2022 tarihinde Şanlıurfa Kapalı Spor Salonunda yapılacak. 6 bin 668 üyenin oy kullanacağı seçime sayılı günler kala seçim heyecanı da artıyor. Seçimde Şanlıurfa Şoförler Esnaf Odası’nda daha önce de başkanlık görevini yapmış olan Osman Karageçili ile geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Şanlıurfa Şoförler Esnaf Odası Başkanı Mahmut Alkan’ın oğlu İmam Alkan yarışacak.

KARAGEÇİLİ DURMAK BİLMİYOR

Seçime yoğun bir şekilde hazırlanan ve deyim yerindeyse Urfa’yı karış karış gezerek destek isteyen Osman Karageçili’nin seçim bürosu da tıklım tıklım oluyor. İpekyolu’ndaki seçim bürosunu ziyaret eden aşiret üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve şoförler ile birçok insan Osman Karegeçili’ye desteğini açıklıyor.

EVREN SANAYİ ESNAFINDAN DESTEK

Zirai Aletler ve Motorlu Vasıtalar Tamircileri Sanat ve Esnaf odası Başkanı Halil Polat, yönetim kurulu üyeleri ve Evren sanayi sitesi esnafı da seçim bürosunu ziyaret ederek, 23 Ocak’ta yapılacak seçimde Karageçili’ye destek vereceklerini ilan ettiler.

ŞASEMKOM Başkanı Kemal Sezer ve ailesi de, Osman Karageçili’nin seçim bürosunu ziyaret edenler arasında ye aldı. Sezer ve ailesi, seçimde tercihlerinin Karageçili olduğunu duyurdu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195