Title of a News Article

Kaya’dan yeni yıl mesajı

Kaya’dan yeni yıl mesajı
banner206

Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, yılbaşı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 2021 yılının insanımız açısından maddi anlamda zor bir yıl olduğunu vurgulayan Kaya, “Bu yıl, ülke olarak tüm çabalarımızın meyvesini alacağız İnşallah” dedi.

Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, yayınladığı mesajında, geçtiğimiz iki yılda dünya çapında çok sayıda olumsuzluklar yaşadıklarını belirterek, şu ifadelere yer verdi:

“2020’de başlayan bu yıl da etkisini sürdüren pandemi, buna bağlı olarak yaşanan ekonomik sıkıntılar ve can kayıplarımız bizleri derinden sarstı. Hep birlikte mücadele verdik. Ülkemizde doğal afetler yaşandı; sel ve yangınlarda birbirimize kenetlendik. Biz hep bir olmayı bildik.

Para piyasalarında küresel olarak daralmalar yaşandı. Ülke ekonomimiz de pek tabii bundan etkilendi. İnsanımız için maddi anlamda zor bir yıl oldu. Devletimiz finansal olarak piyasayı rahatlatma çabaları gösterdi. Vatandaşımız da bu çabalara olabildiğince destek oldu. Yeni para politikaları hem iş çevrelerinde hem de gündelik hayatımızda rahatlamalara neden olacaktır. Olağandışı kur dalgalanmaları önlendi. Bu, inanıyorum ki vatandaşın sofrasına da hızla etki edecektir.

Devletimizin aldığı önlemler ve uyguladığı politikalar milletimizin desteğiyle başarıya ulaşacaktır. Bu anlamda hepimize görevler düşüyor. Bizler de kurumsal anlamda bu süreçte görevlerimizin bilincindeyiz.  Şanlıurfa Ticaret Borsası olarak yerel anlamda çeşitli projelerle hemşerilerimize yardımcı olacak çözümler üretmeye çalıştık. Problemlerimizi gerekli mercilere ileterek çözümün takipçisi olduk. Tacir ve esnafımızın sesini her platforma taşıdık. Üyelerimiz için çok sayıda kurum, kuruluş ve bankayla anlaşmalar imzaladık. Tarımsal ürünlerimizin katma değerini arttıracak çalışmalar yaptık. Hemşerilerimize bir nebze yardımcı olabilmek için var gücümüzle mücadele ettik.

Bu yıl, ülke olarak tüm çabalarımızın meyvesini alacağız İnşallah.

 2022’nin tüm dünyaya sağlık ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Yeni yılda İnşallah tüm bu musibetler atlatılacak ve sevdiklerimizle uzun ve refah dolu bir geleceğin kapısı aralanacaktır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195