7 Ekim günü Filistin'de Hamas güçlerinin açtığı ateş sonrası Gazze'yi enkaza dönüştüren ve binlerce insanın hayatını kaybetmesine neden olan İsrail ordusu Müslümanlar tarafından tepki görmeye devam ediyor. Türkiye başta olmak üzere dünyanın birçok bölgesinde Filistin lehine eylemlerin yapılmasının yanı sıra, İsrail'in gücünü aldığı tüketim ürünlerine boykotlarda artmaya devam ediyor. 

Şanlıurfa'da da, İsrail mallarına yönelik başlatılan boykotların yanı sıra açıldığı günden bu yana yemek sektöründe hizmet veren Tatvera restoranında ilk günden bu yana boykot var.

İşgalci siyonist İsrail Devletinin Filistin ve Filistin halkına yönelik sergilediği ölümcül tutumların en büyük finansman desteği kuşkusuz yiyilen, içilen ve giyilen ürünler. 

AK Parti'den Trol Temizliği AK Parti'den Trol Temizliği

Boykot çağrısına gerek duymadan 7 yıl önce açılan Tatvera'da ilk günden bu yana İsrail malı coca cola, Pepsi, Fanta, Yedigün olan  içecekleri satılmıyor.

BİRŞEY OLMAZ DEMEYİN ÇOK ŞEY OLUR...

İşletme sahibi Av. İbrahim Halil Kızılelma, Filistin'de yaşanan insanlık dramıyla ilgili olarak urfastar.com'a yaptığı özel açıklamasında şunları söyledi;

"Hizmet vermeye devam ettiğimiz Tatvera işletmemizde ilk günden bu yana İsrail ürünlerine karşı çıktık. Birçok kez talep gelmesine rağmen hiç bir şekilde bu ürünlere yönelmedik. Biliyoruz ki, İsrail'in Filistin'e yönelik yaptığı saldırıların arkasındaki finansal güç sattıkları ürünlerdir. Bu düşünce ile işletmemizde hiç bir şekilde bu ürünleri koyup satmadık. Yaptığımızın doğru olduğuna inanıyoruz. Sanayisi olmayan bir İsrail var ve bu ülke yalnızca tedarikçiliğini yaptığı ürünlerden para kazanıyor ve savunma sanayisine yatırım yapıyor. Ben buradan tüm Müslüman kardeşlerime seslenmek istiyorum. Birşey olmaz demeyin çok şey olur. Her bir içecek Filistin'e sıkılan bir kurşun bir bombadır. Boykot çağrısına tüm işletmelerin destek vermesini temenni ediyorum. Bir müslüman olarak oradaki kardeşlerimize elimizi bu şekilde uzatabiliriz. Eğer ki onların mallarını almayıp raflarda bırakırsak bu hain saldırılar duracak ve daha fazla insan ölmeyecektir. Bu ürünlere yönelik gerçekleştirilen boykot çağrısı noktasında vicdanen içimiz rahat. Topyekûn bu boykot tüm vatandaşlarımız tarafından uygulanırsa kesinlikle İsrail saldırılarından vazgeçecektir"