Title of a News Article

Kızlar tam kurdeleyi tutacakken kestiler

Kızlar tam kurdeleyi tutacakken kestiler
banner206

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank bugün Şanlıurfa'ya gelerek bir dizi temaslarda bulundu. Açılış ve temel atma programlarına katılan Varank, Teknokent'te açılış esnasında kurdele tutan kız öğrencilerin projesi olduğunu öğrenince kurdele tutma yerine birlikte ellerine makas kestiler.

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesinde ki açılış ve temel atma programı sonrası Harran Üniversitesi Teknokent yerleşkesi içerisinde İşgem Projesi açılışına katılan Sanayi Bakanı Varank burada Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik ve öğretim üyeleri tarafından karşılandı. 

İş Geliştirme Merkezi (İşgem) Projesi açılışı için kurdele kesimi planlandı. Burada kız öğrencilerle tanışan ve orada bulunma sebeplerini soran Bakan Varank, 'bizde burada proje hazırladık sayın Bakanım' cevabını alınca, hemen makas ve kurdeleyi başkasına verilmesini istedi ve kız öğrencilerle birlikte kurdele kesimini gerçekleştirerek açılışı yaptı. Kurdeley tutmak ise Karacadağ Kalkınma Ajansı İl Koordinatörü Yunus Çolak ve Şanlıurfa Valiliği Basın Müdürü İbrahim Madenli'ye kaldı. 

Açılışa Bakan Varank'ın yanı sıra Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Harran Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik ve protokol üyeleri katıldı.

Kurdele kesiminin ardından işgem projesi alanı gezildi.

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2021, 22:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195