Title of a News Article

Koç veda etti...

Koç veda etti...
banner206

Şırnak Silopi ilçesine atanan Harran Kaymakamı Cihat Koç veda mesajı yayınladı.

Şanlıurfa’nın Harran İlçesinde yaklaşık 2 yıl kaymakamlık görevinde bulunan ve Harran halkının gönlünde taht kuran Cihat Koç, son yayınlanan kararname ile Şırnak’ın Silopi ilçesine atanmıştı. Harran’dan bugün ayrılan Kaymakam Koç, veda mesajı yayınladı. Kaymakam Koç, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Veda…

Taşına, toprağına, tarihine ve en çok da hüzünlü ama zeki bakışlı insanına vurulduğum Harran’ım… iki yıl boyunca sizlere hizmet etme şerefine nail olmak ne büyük gurur… Her anından büyük bir keyif aldığım bu sürede mevzuat, adalet ve kamu vicdanı çerçevesinden ayrılmamak için elimden gayreti sarfettim. Yaptıklarımızı tek tek saymaya ar ederim zira yaptıklarımız devletimizin sayesinde olduğu gibi yapamadıklarımız kendi kabahatimizdir. Takdir milletimizindir.

Ancak bilesiniz ki görevim boyunca zengini fakire, güçlüyü güçsüze tercih etmedim. Kimseyi siyasi görüşüne, mensubu olduğu aileye veya ekonomik düzeyine göre ayırmadım. En büyük zenginliğim de budur çok şükür.

İki yıl boyunca uyum içerisinde çalıştığımız valilerimize, bölge milletvekillerimize, belediye başkanımıza, siyasi parti temsilcilerimize, mesai arkadaşlarıma, muhtarlarıma, yerel basın mensuplarına saygı ve teşekkürlerimi arz ediyorum. Başta Akçakale olmak üzere komşu ilçelerimizdeki bizi yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza da şükranlarımı iletiyorum.

Teşekkürün en büyüğünü ise ailemle birlikte bizi bağrına basan, dualarını esirgemeyen, yalnız bırakmayan kıymetli Harran halkına ediyorum, Allah sizi var etsin…

Kimseye bir kırgınlığım olmadığı gibi şayet varsa benden yana hakkım helal olsun. İnsanız, illaki birçok hatamız kusurumuz var, lütfen sizlerde haklarınızı helal ediniz…

Ben Harranlıyım, hepinizi gönülden seviyorum, Allah’a emanet olun…

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2022, 14:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195