Title of a News Article

Komşuda dehşete düşüren olay!

Komşuda dehşete düşüren olay!
banner206

Diyarbakır'da cinnet getiren baba, ailesine bıçak ve makasla saldırdı. Boğazını kestiği çocuklarından 1'i hayatını kaybetti. Ayrıca 25 yerinden bıçakladığı eşi ve kızı ağır yaralandı.

Olay, Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre; Mahmut B. (40) cinnet getirerek eline aldığı bıçak ve makasla ailesine saldırdı. Kanlar içinde kalan ailenin bağrışmalarını duyan komşuların haber vermesi üzerine, olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri ve güvenlik güçleri sevk edildi. Ekipler, 39 yaşındaki anne Sabika B., 15 yaşındaki Elif ve 18 yaşındaki Muhammet Semi B.’yi kanlar içinde buldu. Yaralılara olay yerinde ilk müdahaleler yapılırken, yapılan kontrollerde 18 yaşındaki Muhammed Semi B.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralı olan anne ve kızın hayati tehlikenin devam ettiği öğrenildi.

EVDEN KAÇARAK CANLARINI KURTARDILAR

Katil zanlısı, olay yerine polis ekipleri tarafından yakalandı. Evden kaçarak canını kurtaran iki kardeş, güvenlik güçleri tarafından karakola götürülerek koruma altına alındı.

Semi'nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Diyarbakır Adli Tıp Morguna götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195