Title of a News Article

Konuşmalar yapılırken elektrik kesildi!

.

Konuşmalar yapılırken elektrik kesildi!
banner206

 TÜRK İş Genel Başkanı Ergün Atalay, ülkede terörün en çok bölge insanını olumsuz etkilediğini ve bu durumun gerçek sorunların arka planda kaldığını söyledi. Konuşmalar yapılırken elektriklerin kesilmesi dikkat çekti. 

Türk-İş ve Tes-İş tarafından Şanlıurfa'da düzenlenen 'Müşterek Meslek Komitesi' DSİ Bölge Müdürlüğü salonunda yapıldı. Toplantıya; TOBB Başkanı Rifat Hisarcılıklıoğlu, Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Faruk Çelik ile sendika temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşan Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Türkiye'de yaşanan terör olaylarının bölge halkı ve işçileri olumsuz etkilediğini söyledi. Yıllardır süren terör belasının bölgenin sırtından inmesini isteyen Atalay, "Bu ülkede terör olduğu zaman işçi, çiftçi haklarını kimse konuşmuyor. Durmadan terörü konuştuğumuz zaman bizim meselelerimiz arka planda kalıyor. Onun için bir an evvel bu terör belasının ülkenin sırtından inmesi gerekiyor. Terör olduğu zaman en çok bu bölgenin insanı bedel ödüyor. Biz bu bedeli ödemekten yorulduk ve bıktık. Bu senaryoyu yazanlar bir bedel ödesinler görelim. Durmadan fakir fukara ödüyor bu bedeli" diye konuştu.

Atalay, taşeron işçilerin şartları ve ücretleri konuşunda sendika olarak verdikleri mücadeleyi de anlattı.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ise konuşma yaptığı sırada elektrik kesintisi yaşandı. Hisarcıklıoğlu daha önce de bir toplantı için geldiği Şanlıurfa'da yine elektrik kesintisi yaşandığını hatırlatarak, "Sesimizi kısamazlar biz yinede konuşuruz" dedi.

Toplantıda daha sonra taşeron işçilerin sorunlarına ilişkin yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2015, 22:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
yolcu
yolcu - 9 yıl Önce

belki çelik derdik bakın biz dede etlikler kasılıyor. Bu normaldir..

SIRADAKİ HABER

banner195