Title of a News Article

Mahkeme kararını verdi...

Mahkeme kararını verdi...
banner206

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde otomobilinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Viranşehir Temsilcisi Ömer Yazmacı’nın katil zanlıları yakalandı. Mahkemeye çıkarılan zanlılar serbest bırakıldı. 

Geçtiğimiz 28 Haziran'da Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Viranşehir Temsilcisi Ömer Yazmacı'nın kullandığı otomobile Viranşehir ilçesi Kışla Mahallesi Askerlik Şubesi Caddesi'nde kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce ateş açıldı. Saldırıda ağır yaralanan Yazmacı, bölgeye sevk edilen 112 Acil Servis ekiplerince Viranşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan Yazmacı, daha sonra sevk edildiği Gaziantep’te 13 Temmuz’da hayatını kaybetmişti.

KATİL ZANLILARI YAKALANDI

Olayın ardından saldırgan yada saldırganların yakalanması için soruşturma başlatan güvenlik güçleri, katil zanlılarının Seydo S. ve Serhat S. olduğunu belirledi. Karakuzu Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince adresleri belirlenen zanlılar, düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Viranşehir Ağır Ceza Mahkemesince ayrıca kasten adam öldürmeden dolayı yakalama kararları da bulunan Seydo S. ve Serhat S.’nin bugün mahkemeye sevk edildi. Mahkeme, zanlıları serbest bıraktı. 

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2022, 20:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195