Title of a News Article

MD İlke Grup amacını açıkladı…

.

MD İlke Grup amacını açıkladı…
banner206

MD İlke Grup Bölüm Başkanı Mehmet Danış, düzenlediği basın toplantısında, “Vergi, mali danışmanlık konusunda Mali Müşavirler ve Mükelleflerimize ticari yaşamlarında tasfiye ve iflas aşamalarında vergisel açıdan yaşayacakları sorunların çözümüne birden fazla hizmeti tek firma koordinasyonu ile sağlamayı hedefledik” dedi.

 

OSMAN KAYA

Yurt içinde yayılmış 7 bölgedeki hizmet ağıyla, birçok ilde temsilcilikleri ve çözüm ortakları ile mükelleflere vergi, mali ve ticari sorunlar konusunda danışmanlık hizmetleri veren MD İlke Mali Danışmanlık Ve Denetim Hizmetleri A.Ş. Nevali Oteli’nde düzenlediği basın toplantısıyla şirketi, il temsilcisini ve çözüm ortaklarını basına tanıttı.

Toplantıya, MD İlke Grup Bölüm Başkanı Mehmet Danış, MD İlke Grup Şanlıurfa temsilcileri ve bölgedeki il temsilcileri ile mali müşavirler katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Danış: “7 Bölgede il temsilcilerimiz ve çözüm ortaklarımızla birlikte gerek vergi, mali danışmanlık konusunda Mali Müşavirler ve Mükelleflerimize ticari yaşamlarında tasfiye ve iflas aşamalarında vergisel açıdan yaşayacakları sorunların çözümüne birden fazla hizmeti tek firma koordinasyonu ile sağlamayı hedefledik. Bizim danışmanlık alanlarımız, vergi uyuşmazlık çözümleri ve vergi denetim raporlarına danışmanlık, vergi davalarının takibine danışmanlık, stok cari nakit akışı denetim ve raporlama hizmetleri, dönemsel belge ve kayıt denetim – revize danışmanlığı, ayrıca değişen ekonomik koşullar ve globalleşen Dünya’nın önemli hale getirdiği ticari faaliyetleri uzman kadromuzla değerlendirip, ticari danışmanlık birimimizi de aktive ediyoruz.

Günümüzde hizmet alımı şeklinde yapılan bu çalışmalarda güven çok önemlidir. Biz bunu bildiğimiz için bizden danışmanlık hizmeti alacak kurum, kuruluş, kişi ile yaptığımız sözleşmelerde biz önceden para talep etmiyoruz. İşin bitiminde, hizmeti gerçekleştirirsek para talep ediyoruz. Bu bakımdan da güven sorunu ortadan kalkmış oluyor.

İnşallah MD İLKE diğer bölgelerde ve illerde olduğu gibi Şanlıurfa’da da bu konularda mükellefin lehine çok önemli görevler ifa edecek, bunu siz basın mensupları ve diğer unsurlarla birlikte başaracağız.”

 

 

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2015, 11:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195