Title of a News Article

Mor Pedallar Urfa'da...

Mor Pedallar Urfa'da...
banner206

Muğla Morpedal Kadın Bisiklet Derneği Şanlıurfa'da.
2019 Göbeklitepe yılı olması nedeniyle Şanlıurfa'ya yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra farklı branş spor dallarının temsilcileri de gelmeye devam ediyor.
Türkiye genelinde önemli projelere imza atan Muğla Morpedal Kadın Bisiklet Derneği Şanlıurfa'ya gelerek Batı-Doğu bisiklet kardeşliğine dikkat çektiler.
Dün Şanlıurfa'ya ayak basan Morpedal Kadın Bisiklet Derneği, Urfa Bisiklet Topluluğu(URBİT) Başkanı Mehmet Aslan ve üyeleri karşıladı. Mor Pedallar, URBİT üyeleriyle beraber Göbeklitepe'yi ziyaret etmeyi ihmal etmediler.
Bugün ise Urfa Bisiklet Topluluğu(URBİT)'nun farkındalık turuna katılan Morpedal Kadın Bisiklet Derneği Şanlıurfa caddelerinde ve tarihi sokaklarda bisikletlerle farkındalık turuna katıldı.
Morpedal Kadın Bisiklet Derneği Başkanı Yasemin Duygulu, Şanlıurfa'da oldukları için mutlu olduklarını dile getiren Duygulu, "Muğla'dan Şanlıurfa'ya uzanan pedal kardeşliğimiz bizleri buralara kadar getirdi. Buradaki dostlarımızla kucaklaşarak, Şanlıurfa'nın tarihi ve kültürel zenginliklerini gezerek arkadaşlarımızla şahit olduk. Bizleri burada karşılayan ve ağırlayan URBİT Başkanı Mehmet Aslan ve yönetimine şükranlarımızı borç biliriz" şeklinde konuştu.
URBİT Başkanı Mehmet Aslan ise Morpedal Kadın Bisiklet Derneğine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2019, 23:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195