Title of a News Article

Nevali Oteli neden kapalı? İşte cevabı...

Nevali Oteli neden kapalı? İşte cevabı...
banner206

Nevali Oteli Genel Müdürü Emin Akbaş, Nevali Otelinin kapalı olmasındaki sebebinin hasar durumu olmadığını, tamamen güvenlik amaçlı olduğunu belirtti.

Nevali Oteli Genel Müdürü Emin Akbaş, yaptığı yazılı açıklamada, “Bölgemizi, Urfa'yı derinden sarsan bir deprem meydana geldi. Vahim deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Hotelimiz (Nevali) temelleri her türlü depreme karşı dayanaklı olacak şekilde tasarlanmış ve inşaat bu esaslara uygun olarak tamamlanmıştır. Depremden sonra artçı depremler hızla devam ediyor. Otelimizle yüzlerce insan çalışmakla ve günlük müşterilerimiz oluyor. Bunların can güvenliğini riske edemeyiz. Çevremizde özelikle Bahçelievler ve Atatürk caddesinde birçok bina hasarlı durumda. İnsanlarımızın can güvenliğini dikkate alarak yönetim kurulumuzla böyle bir karara vardık.
Ancak bilinmelidir ki mevcut hiçbir teknoloji çok uzun süren sarsıntılara dayanıklı olduğunu garanti edemez. Kapalı süre zarfında Otelimizde boya badana ve alçı tadilatlarımızı yapma kararı aldık. Sosyal medya üzerinde yapılan yalan yanlış haberler doğru değildir. Abide kavşağında bekleyen güvenlik birimleri hotelimiz bir ilgisi yoktur. Bahçelievler ve Atatürk caddesi üstündeki riskli binalar için girişi güvenlik amaçlı kapatmışlardır. Tüm kamuoyunun bilgisine sunarız” dedi

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2023, 14:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195