Title of a News Article

O iddia yalan çıktı!

O iddia yalan çıktı!
banner206

Akçakale Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yaşarer hakkında ortaya atılan‘Belediyeden 5 yerden maaş alıyor’ iddiaları yalan çıktı.  Müdür Yaşarer’in boşta bulunan sadece 2 birime vekâleten baktığı ve bunlardan da herhangi bir maaş ve ücret almadığı belgeyle kanıtlandı.

Akçakale Belediyesi’ni karalamaya yönelik bazı çevreler tarafından ortaya atılan bir iddianın daha asılsız olduğu anlaşıldı. Akçakale Belediyesi’nde çamur atılan son isim, başarılı çalışmalarıyla öne çıkan Akçakale Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yaşarer oldu. Akçakale Belediyesi’nde boşta bulunan Zabıta ile İmar ve Şehircilik ile Yazı İşleri Müdürlükleri görevlerini de vekâleten yürüten Başkan Yardımcısı Yaşarer hakkında, ‘5 yerden maaş alıyor’ iddiaları ortaya atıldı. Bu iddialar, Yaşarer’in ortaya çıkan maaş bordosuyla çürütüldü.  Belediyede 2 birime vekâleten bakan Başkan Yardımcısı Yaşarer’in, bu görev aldığı birimlerde maaş veya herhangi bir ücret almadığı, aylık net maaşının da 9.285,69 TL olduğu bordroya yansıdı. Böylece Akçakale Belediyesi’nde ortaya atılan bir iddia daha belgeyle yalanlandı.

Bu arada daha önceden emniyetin üst düzey görevlerinde yer almış olan ve bu nedenle terör örgütlerinin hedefinde bulunan Yaşarer’in, ad ve soyadını Zülfikar Emiroğlu olarak değiştirdiği öğrenildi. 

URFASTAR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195