Title of a News Article

Olağan toplantıya Urfa'dan da katılım oldu

Olağan toplantıya Urfa'dan da katılım oldu
banner206

43. Baro Başkanları Toplantısı, TBB Yönetim Kurulu ve 67 baro başkanının katılımıyla Türkiye Barolar Birliği'nde gerçekleştirildi. TBB’de gerçekleştirilen toplantıya, Şanlıurfa Baro Başkanı Av. Mehmet Velat İzol da katıldı.

43. Baro Başkanları Toplantısı, 18 Ağustos 2021 tarihinde TBB Yönetim Kurulu ve 67 baro başkanının katılımıyla Türkiye Barolar Birliği'nde gerçekleştirildi. TBB’de gerçekleştirilen toplantıya, Şanlıurfa Baro Başkanı Av. Mehmet Velat İzol da katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından toplantının açılışını (Türkiye Barolar Birliği) TBB Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu yaptı.

Feyzioğlu, sözlerine, ara dönemde yeniden seçilen ve ilk kez seçilen baro başkanlarını tebrik ederek başladı.

Feyzioğlu, açılış konuşmasında Kastamonu, Sinop ve Bartın’da meydana gelen sel felaketleri ile özellikle Muğla ve Antalya’da çıkan yangınlara dikkat çekti. Feyzioğlu, yaşanan sel ve yangınlarda ihtiyaç sahibi baroların her zaman yanında olduklarını sözlerine ekledi.

Türkiye’nin sancılı bir süreçten geçtiğini, bu ortamda yaşanan kutuplaşmaların da toplumu yıprattığını söyleyen Feyzioğlu, birlik olarak vatandaşların ve meslektaşlarının kendilerinden sorun değil, sorunlara çözüm üretmelerini istediklerinin altını çizdi.

Yeni dönemde ortak akıl - çözümcü yaklaşım modelini benimseyeceklerini dile getiren Feyzioğlu, bu dönem için planlamalardan bahsetti.

Bu noktada yapıcı eleştirileri de her zaman dikkate aldıklarını kaydeden Feyzioğlu, “Gönüllerin kazanılacağı bir dönem olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Feyzioğlu, açış konuşmasının ardından Baro Başkanlarına konuşmaları için sözü bıraktı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195