Title of a News Article

Oto galericilerden Karageçili’ye destek

Oto galericilerden Karageçili’ye destek
banner206

Şanlıurfa’da oto galerici esnafından, Şanlıurfa Şoförler Esnaf Odası Başkan Adayı Osman Karageçili’ye destek geldi.

Şanlıurfa Şoförler Esnaf Odası Başkan Adayı Osman Karageçili’ye her geçen gün destek çığ gibi büyüyor. Şanlıurfa Galericiler Derneği Başkanı Mehmet Sadık Seyidoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda oto galerici esnafı, Şanlıurfa Şoförler Esnaf Odası Başkan Adayı Osman Karageçili’nin İpekyolu Caddesi’ndeki seçim ofisini ziyaret etti. Başkan adayı Karageçili tarafından karşılanan oto galerici esnafı, 23 Ocak’a yapılacak galericilerden Şanlıurfa Şoförler Esnaf Odası seçimlerinde Karageçili’ye destek vereceklerini ilan etti.

SEYİDOĞLU: KARAGEÇİLİ’YE DESTEK VERECEĞİZ

Şanlıurfa Galericiler Derneği Başkanı Mehmet Sadık Seyidoğlu, yaptığı açıklamada, “Yönetim kurulu üyelerimizle, üyelerimizle ve akrabalarımıza birlikte Şanlıurfa Şoförler Esnaf Odası Başkanlığına aday olan Osman Karageçili abime destek olmaya geldik. 23 Ocak’ta yapılacak seçimde Allah’ın izniyle inşallah Osman abimizi başkan olarak seçeceğiz. Esnafımız, memleketimiz ve milletimiz için Osman Karageçili’nin daha başarılı bir başkan olacağına, daha fazla hizmet vereceğine ve daha iyi hizmet vereceğine inancımız tamdır. Hep birlikte kendisine destek vereceğiz” dedi.

KARAGEÇİLİ TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan adayı Karageçili ise, desteklerinden dolayı Şanlıurfa Galericiler Derneği Başkanı Mehmet Sadık Seyidoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile oto galerici esnafına teşekkür ederek, “Şanlıurfa’da galerici esnafımızın da sorunları var. İnşallah başkanlığı kazandıktan sonra dernek başkanımızla birlikte bu sorunu çözeceğiz. Desteğinizden dolayı hepinize teşekkür ederim” diye ifade etti.

Oto galerici esnaflarından Kadir Fındık da, yaptığı açıklamada, 23 Ocak’ta yapılacak seçimlerde desteklerinin Osman Karageçili’den taraf olduğunu söyledi.

Oto galericiler esnafı, daha sonra çekilen toplu hatıra fotoğrafının ardından seçim bürosundan ayrıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195