Title of a News Article

Özer'in Urfa programı belli oldu

Özer'in Urfa programı belli oldu
banner206

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere yarın Şanlıurfa'ya gelecek olan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in programı belli oldu. Özer, üst geçit sıkıntının yaşandığı Kampüse de gideceği öğrenildi.

Yarın sabah hava yoluyla Şanlıurfa'ya gelecek olan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, ilk olarak Valilik ziyaretinde bulunacak.

Burada toplantı salonunda il eğitim değerlendirme toplantısına katılacak olan Bakan Özer, daha sonra Eyyübiye Buhara Eğitim Kampüsü Atatürk Anadolu Lisesini ziyaret edecek. Burada ki ziyarette dile getirilecek olan en başlıca sorunlardan birisi üst geçidin olmayışı. Çünkü, bu kampüste okuyan yüzlerce öğrenci Şanlıurfa Gaziantep Karayolunda üst geçidin olmayışından dolayı birçok tehlikeden geçerek gidip geliyor. Yaşanan bu sorunla ilgili olarak Bakan Özer'in girişimlerde bulunması bekleniyor. 

​​​​​​Ardından Eyyübiye Dr. Cavit Özyeğin ilk-orta okulu, Haliliye Zeytin Dalı eğitim Kampüsü, Karaköprü GAP mesleki ve teknik Anadolu Lisesini ziyaret edecek.

​​​​​​Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini de ziyaret edecek olan Bakan Özer son olarak AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek.

​​​​​​Özer, günü birlik programını bu şekilde tamamlayıp yine hava yoluyla Şanlıurfa'dan ayrılacak.

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2022, 13:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195