Title of a News Article

Öztürkmen, TEMA Vakfı'nın il temsilcisi oldu

Öztürkmen, TEMA Vakfı'nın il temsilcisi oldu
banner206

Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü Öğretim Üyesi  Prof. Dr. Ali Rıza Öztürkmen, TEMA Vakfı Şanlıurfa İl Temsilcisi oldu.

Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) Şanlıurfa İl Temsilciliğinde görev değişimi yaşandı.  TEMA Vakfı Şanlıurfa İl Temsilcisi Veysel Günbattı, gönüllü olarak yürüttüğü görevini  Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü Öğretim Üyesi  Prof. Dr. Ali Rıza Öztürkmen’e devretti.

Öztürkmen, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, “TEMA Vakfı Şanlıurfa İl Temsilcisi Veysel Günbattı, gönüllü olarak yürüttüğü görevini tarafıma devretmiştir. Değerli Dostum Veysel GÜNBATTI’ya ve Vakfımıza emek vermiş tüm gönüllülerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün ülke genelinde 985 bini aşkın gönüllüsü bulunan TEMA Vakfı’nı ilimizde temsil etmek benim için büyük bir mutluluktur. Bu büyük sorumluluk ile ilimizin, başta toprak olmak üzere tüm doğal varlıklarınının korunmasına dair bilinci geliştirmek için tüm çalışmaları gönüllü ekibimle birlikte sürdüreceğiz. Bu kapsamda öncelikle Minik TEMA, Yavru TEMA, Ortaokul TEMA, Lise TEMA, Genç TEMA ve Mezun TEMA gruplarını oluşturarak gönüllü sayımızı artırmayı ve ilimize doğa ve çevre konusunda en üst düzeyde katkı sağlamayı hedefliyoruz. Bu çalışmalarımızı gerçekleştirmek için her zaman daha çok gönüllüye ihtiyacımız var. Bu sebeple kalbi doğa için atan herkesi TEMA Vakfı gönüllüsü olmaya çağırıyoruz” ifadelerine yer verdi.

TEMA Vakfı Şanlıurfa İl Temsilciliği ekibinin, yaşanabilir bir gelecek için kamuoyunu bilinçlendirme çalışmaları yürütmek; verimli tarım topraklarının, su varlıklarının, mera ve orman alanlarının korunmasını sağlamak için çalıştığına dikkat çeken Öztürkmen, “Ekolojik okuryazar bireylerin yetişmesi için okullar ve gönüllü öğretmenlerle iş birliği gerçekleştirerek TEMA Vakfı’nın ücretsiz doğa eğitimlerini toplumun tüm kesimlerine yaygınlaştırıyor” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195