Title of a News Article

Polis Bayramını Pasta Keserek Kutladılar

Polis Bayramını Pasta Keserek Kutladılar
banner206
HABERİN GALERİSİ
urfa polis bayramı

urfa polis bayramı

10 Nisan Polis Haftası münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak tüm emniyet teşkilatını tebrik eden Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Valilik toplantı salonunda İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş ve Valilikte görev yapan polislerin katılımıyla temsili bir kutlama düzenledi.

Az sayıda polisin sosyal mesafe kurallarını dikkate alarak katıldığı etkinlikte, kutlama pastasını Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş ile birlikte kesen Vali Erin, polislere ikram etti.

Koronavirüs salgını nedeniyle geniş katılımlı etkinlikler icra edemediklerini hatırlatan Vali Erin, “Milletimizin gururu, devletimizin yüzü, huzur ve güvenliğimizin teminatı olan Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun yıl dönümünü kutluyorum. Emniyet Müdürümüzün şahsında tüm teşkilat mensubu kardeşlerimin polis bayramını tebrik ediyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, huzur dolu bir ömür diliyorum.” dedi.

Salgın hastalık karşısında en büyük görevi sağlık çalışanlarıyla birlikte emniyet teşkilatının yüklendiğini kaydeden Vali Erin, herkesin evde kaldığı bir zamanda görevi gereği dışarıda olması gereken polislerin, sağlık tedbirlerini en üst seviyede almalarını istedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195