Title of a News Article

Sabah duasına katıldı...

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Evren sanayi sitesinde esnafın geleneksel duasına katıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül, esnaf gezilerine ve halkla iç içe olmaya devam ediyor. Bu sabah Zirai Aletler ve Motorlu Vasıtalar Tamircileri Sanat ve Esnaf Odası esnafı ile bir araya gelen Başkan Beyazgül, esnafın geleneksel duasına katıldı, ortak kahvaltı sonrasında kahvaltı yaptı. Esnafın sorunlarını dinleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Zirai Aletler ve Motorlu Vasıtalar Tamircileri Sanat ve Esnaf Odası Başkanı Halil Polat'ın yapmayı düşündüğü projeleri inceleyerek desteö sözü verdi. 

Başkan Beyazgül, esnaf gezisinin ardından kısa bir açıklama yaptı. Beyazgül şunları kaydetti 

Bilenler bilir, sanayide yenen yemeğin lezzetine doyum olmaz

Zirai Aletler ve Motorlu Vasıtalar Tamircileri Sanat ve Esnaf Odası Başkanı @HalilPolatBsk ve esnafımızın davetini kırmadık. Kahvaltıda buluştuk. Yapılan esnaf duasına da katılarak bol ve bereketli kazançlar diledik. 

Üreten ve gelişen Şanlıurfa için esnafımızın ve temsilcilerin taleplerini dinleyerek çözüm önerilerini değerlendirdik.Büyükşehir Belediyesi olarak var gücümüzle yanlarında olmaya devam edeceğiz. 

Zirai Aletler ve Motorlu Vasıtalar Tamircileri Sanat ve Esnaf Odası başkanı Halil Polat ise, BŞB Zeynel Abidin Beyazgül'e esnafa verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2022, 14:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195