Title of a News Article

Şanlıurfa'da Hareketli Gün

Bakan Yardımcıları Suriye'ye olası harekat öncesi sınırda incelemelerde bulundu. Heyet, Vali Salih Ayhan, Tugay Komutanı Tuğgeneral Oktay Ağbuba ve diğer yetkililerden bilgi aldı.

Şanlıurfa'da Hareketli Gün
banner206

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, Malezya İçişleri Bakanı Seri Hamzah Bin Zauidin ve beraberindeki heyetle birlikte Suriye sınır hattında incelemelerde bulundu.

İlk olarak GAP Havalimanında heyeti karşılayan Şanlıurfa Valisi Ayhan, bakan yardımcıları Çataklı ve Kavaklıoğlu ile Malezya İçişleri Bakanı Seri Hamzah Bin Zauidin’in katılımıyla Akçakale İlçe Jandarma Komutanlığı’na geçti. Daha sonra İsmail Direk Hudut Karakolu’na giden heyet burada güvenlikle ilgili bilgiler alarak gözetleme kulesinde sınır hattını gözlemledi. Ardından şehir merkezine geçen heyet tarihi Balıklıgöl platosunu gezerek bölgenin tarihi hakkında bilgiler almasının ardından öğlen saatlerinde Şanlıurfa’da ayrıldı.

Vali Ayhan’ın eşlik ettiği heyetin temaslarına, 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Oktay Ağbuğa ve İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş da katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195