Title of a News Article

Şanlıurfa Vakfı kolları sıvadı

Şanlıurfa Vakfı kolları sıvadı
banner206

Şanlıurfa Vakfı, korkunç depremin ardından 8 bin adet battaniye, 300 adet UFO ve 120 adet ısıtıcı Şanlıurfa'daki depremzedelere gönderecek.
Şanlıurfa Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı M. Kemal Alataş, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:
Şanlıurfa’mızda meydana gelen Deprem sonrası Şanlıurfa Vakfı Ynt.Kurulu Bşk.E Korgeneral M.Kemal ALATAŞ sürekli olarak Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız ile görüşmeler yapmış ve onların talepleri doğrultusunda Vakfımız Yönetim Kurulu Üyeleri Feridun GEÇGEL, Halil BAĞIBAN ve Veysel ORUÇ’un katkılarıyla Şanlıurfa’mızda depremden etkilenen hemşerilerimize dağıtılmak üzere 8000 Adet BATTANİYE, 300 Adet UFO ve 120 Adet ISITICI yarın Şanlıurfa’ya gönderilecektir.
Vakfımız Yönetim Kurulu Üyesi İş İnsanı Maruf GÜNEŞ’de Enkaz çalışmalarında kullanılmak üzere Şanlıurfa’daki iş makinalarını AFAD’ın ihtiyaç duyduğu alanlara yönlendirmiştir.
Vakfımız Yönetim Kurulu Üyesi İş İnsanı Mustafa GÜLPINAR Şanlıurfa’da deprem nedeniyle evi hasarlı olanlar için “Karacadağ Kültür Derneği”nin Eyyübiye’de bulunan Spor Salonu’nun da konaklama imkânı yaratmıştır. 
Yerel yöneticilerimizle görüşmelerimiz devam etmekte olup, ihtiyaç duyulan malzemelerin tedarik ve sevkine devam edilecektir.
Şanlıurfa Vakfı olarak tekrar geçmiş olsun dileklerimizle Vefat eden Hemşerilerimize Allahtan rahmet, Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195