Title of a News Article

Şehit ailesine şehadet belgesi verildi...

Şehit ailesine şehadet belgesi verildi...
banner206

Kuzey Irak'ta PKK ya karşı yürütülen mücadelede şehit olan Şanlıurfa Bozova'lı İsmail Karataş’ın ailesine “Şehadet Belgesi” takdim edildi.

Şehadet Belgesi takdimine 20. Zırhlı Tuğay Komutanı  Tuğgeneral Oktay Ağbuga Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz Aile Çalışma ve Soyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Hüseyin İlhan hazır bulundu.

Kuzey Irak'ta PKK ya karşı yürütülen mücadelede şehit olan Uzman Çavuş İsmail Karataş’ın Bozova İlçesinde Sızan Mahallesinde ikamet eden Babası Mehmet Karataş ve annesine “Şehadet Belgesi” takdim edildi. 

Şehadet Belgesi takdiminde 20. Zırhlı Tuğay Komutanı Tuğgeneral Oktay Ağbuga “Vatanımızın ve Milletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi bu vesile ile bir kez daha anıyoruz. Türk Silahlı Kuvvetlerinin şehidi ve gazisiyle birlikte büyük bir aile olduğunu aktaran 20. Zırhlı Tuğay Komutanı Tuğgeneral Oktay Ağbuga, şehit aileleriyle sürekli bir arada olacaklarını, onlar için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını kaydederek Başta Şehit Uzman Çavuş İsmail Karataş olmak tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine de sabırlar diliyorum” dedi.

Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz ise Şehit İsmail Karataş’ın acısını yıllar önce kendilerinin de yaşadığını belirterek; “Vatanımız uğruna bin evladımız olsa binini şehit vermeye, ben de başlarında olmak üzere şehit olmaya, bu yüce makama ulaşmaya hazırız dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195