Title of a News Article

Şehit Beylem’in ailesine şehadet belgesi verildi

.

Şehit Beylem’in ailesine şehadet belgesi verildi
banner206

Kilis'te IŞİD'in etkili olduğu bölgeden Türkiye sınırına ateş açılması sonucu şehit olan Piyade Onbaşı Yusuf Beylem'in ailesine şehadet belgesi verildi.

Şanlıurfa 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Metin Alpcan, eşi Derya Nur Alpcan, Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz ve askeri heyet, şehidin Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesi ilçesine bağlı Tepecik köyündeki baba evini ziyaret etti. Şehit Piyade Onbaşı Yusuf Beylem'in babası İsa, annesi Fatma ve kardeşleriyle bir süre sohbet ederek sabır ve başsağlığı dileyen Alpcan ve beraberindekiler, ailenin sıkıntılarını dinledi.

Alpcan, şehide rahmet dileyerek, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak tarafından gönderilen şehadet belgesini aileye takdim etti. Alpcan, acılı babaya oğlunun vatanı için şehit olduğunu belirterek, "O çapulculara fırsat vermeyeceğiz" dedi.

Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, ŞehitYusuf Beylem’in acısını yıllar önce kendilerinin de yaşadığını belirterek; “Vatanımız uğruna bin evladımız olsa binini şehit vermeye, ben de başlarında olmak üzere şehit olmaya, bu yüce makama ulaşmaya hazırız. Biz öyle bir milletiz ki vatanımızın her karış toprağı için ölüp ölüp dirilmeyi bile göze alır yinede bir zerresinin bile bölünmesine izin vermeyiz. Bu nedenle Şehit Onb. Yusuf Beylem’in de bu düşüncede şehit olduğunu biliyoruz. Bizler buradan ailesine baş sağlığı ve Allah’tan sabır dilemekten başka bir şey yapamıyoruz. Fakat bununda bilinmesini isteriz ki; bizler her zaman Şehit Onb. Yusuf Beylem’in ailesinin yanında olacağız”? şeklinde konuştu.

Baba İsa Beylem ise yaptığı konuşmasında, şehit babası olmakla gurur duyduğunu söyledi. Devlet ve orduyla gurur duyduğunu dile getiren Beylem, "Devletimiz, milletimiz var olsun. Ordumuzla gurur duyuyorum. Yusuflar, Mehmetçiklerimiz var olsunlar. Hepsine şükranlarımı sunuyorum. Bayrağımız ve vatanımız sağ olsun. Şehit babası olarak 5 evladım vardı. Birini şehit verdim, 4 oğlum da hazır. Her an için ben de içlerinde olmak üzere göreve hazırız. Birkaç çapulcuya fırsat vermeyiz" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2015, 13:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195