Title of a News Article

Sıraya girdi borcunu ödedi

Sıraya girdi borcunu ödedi
banner206

Emlak, çevre temizlik reklam ilan vergilerini ödemek için belediyeye gelen vatandaşlara teşekkür eden Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, kendi vergi borcunu ödemek için vatandaşlarla birlikte sıra bekleyerek ödemesini gerçekleştirdi.

Başkan Salih Ekinci emlak, çevre temizlik ve reklam ilan vergilerinin ödemek için belediyeye Emlak servisine gelen vatandaşlarla vezne önünde bir araya geldi. Ödemeler için belediyeye gelen vatandaşlarla sohbet eden Ekinci, vergilerini geciktirmeden düzenli ödemelerini gerçekleştiren vatandaşlara teşekkür etti. Daha sonra vatandaşlarla birlikte sıra bekleyen Başkan Ekinci, kendi emlak, çevre temizlik, reklam ilan vergilerinin ödemesini gerçekleştirdi.

Yatırılan vergilerin hizmetlerde büyük payı olduğunu söyleyen Ekinci, Viranşehir’e yapılan yatırımlarda vatandaşların büyük katkısı olduğunu vurguladı.

Ekinci daha sonra emlak servisini gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Viranşehir halkının büyük bir kısmı vergi ödemeleri noktasında oldukça hassas davranıp vergilerini geciktirmeden ödediğini sözlerine ekleyen Ekinci," Vergi konusunda taviz vermeyen vatandaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Vergi ödemelerinin bir vatandaşlık görevidir bu görevi layığı ile yerine mükelleflerimizin belediye olarak yaptığımız hizmetlerde ve projelerde büyük payı vardır. Bizler de vatandaşlarımızla birlikte sıraya girerek vatandaşlık görevimiz olan vergilerimizi ödedik. Yaptığımız hizmetlerde çalışmalarda vatandaşlarımızın katkısı oldukça fazla. Çünkü halkımız tarafından verilen vergilerle yollarımızı, parklarımızı, kaldırımlarımızı ve bunlar gibi birçok hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Yani kısacası diyoruz ki "Vergi hizmet getirir eksikleri giderir." Diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195