Title of a News Article

Terör gazisi Yavuz'dan mesaj var...

Terör gazisi Yavuz'dan mesaj var...
banner206

Terör Gazi'si Yavuz'dan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Aynı Zamanda Terörle Mücadele Gazisi Olan Mehmet Yavuz 19 Eylül'de kutlanacak Olan Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Gazi Mehmet Yavuz Mesajında "Bugün milletimizin maddi ve manevi varlığında çok ayrıcalıklı bir yeri bulunan GAZİLER GÜNÜ'nü idrak ediyoruz Dünyanın en güzel coğrafyalarından birinde yaşamakta olan milletimiz, gerek dünya barışını sağlamak gerekse yaşadığı bu cennet vatanın bütünlüğünü korumak için tarih boyunca çeşitli savaşlara girmiş ve bu savaşlarda birçok vatan evladı üstün bir cesaret ve feragat örneği göstererek hayatlarını ortaya koymuş ve gazilik onuruna erişmiştir.

Vatan ve millet sevgisinin, ecdadımıza ve milletimize vefanın, sadakatin ve bağlılığın onurlu temsilcileri; şehitlerimiz ve gazilerimiz, milletimizin asırlar boyunca ayakta durmasının ve dünya barışının güvencesi olarak mazlum halkların ümidi olmasının yegâne dayanakları ve ikamesi olmayan güçleridir.

Milletçe Gazilerimizin hatıralarını, manevi emanetlerini, vatan uğruna gösterdikleri mücadele azimlerini hürmetle ve hayranlıkla andığımız bugünü, vatan topraklarının bütünlüğünü korumak, dünya barış ve güvenliğine katkıda bulunmak için, hayatlarını ortaya koyan ve gazilik onuruna erişen kahramanlarımızın Gaziler Günü’nü kutlar. Aziz Şehitlerimize ve ebediyete intikal eden Gazilerimize rahmet, hayatta olan Gazilerimize, Şehitlerimizin ve Gazilerimizin değerli aile bireylerine şükranlarımı ve saygılarımı sunarım" dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
adnan123
adnan123 - 2 yıl Önce

çok doğru demiş

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142