Title of a News Article

Tır dehşet saçtı!

Tır dehşet saçtı!
banner206

Diyarbakır-Şanlıurfa karayolu üzerinde korkunç bir kaza meydana geldi. Lastiği patlayan meşrubat dolu bir tır, park halinde bulunan ve içinde bir çocuğun bulunduğu minibüse çarptı. Çarpmanın etkisiyle iki araç şarampole yuvarlandı, kazada Tır şoförü 36 yaşındaki Yahya Koçan yaşamını yitirdi. Minibüste bulunan çocuk ise yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Diyarbakır-Şanlıurfa yolunun 30'uncu kilometresinde meydana geldi.

Yahya Koçan’ın kullandığı 63 NB 885 plakalı meşrubat yüklü tırın lastiği patladı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği tır, önünde bulunan 21 EP 386 plakalı minibüse çarptıktan sonra sürüklenerek yoldan çıktı. İki araçta şarampole devrildi, tır sürücüsü Yahya Koçan aracında sıkışarak feci şekilde hayatını kaybetti. Minibüste bulunan çocuk ise yaralandı.

CESEDİ 3 SAATTE ÇIKARILDI

Kaza nedeniyle olay yerine 112 acil sağlık ekipleri ile itfaiye ekipleri sevk edildi. Koçan'ın cansız bedenini çıkarmak için olay yerine bir vinç de çağrıldı. Koçan'ın cesedi 3 saatlik çalışma sonunda sıkıştığı yerden çıkarılarak, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Bu arada hayatını kaybeden tır şoförünün nüfusu, Şanlıurfa’nın Akçakale İlçesine kayıtlı olduğu öğrenildi. Koçan'ın kaza geçirdiğini öğrendikten sonra Akçakale ilçesinden Diyarbakır’a giden yakınları, olay yerinde sinir kriz geçirdi. 3 saat süren cesedi çıkarma çalışmalarını izleyen Koçan'ın ismi öğrenilemeyen babası, oğlunun cansız bedeninin devrilen TIR'dan çıkarıldığını görünce gözyaşlarına boğuldu.

Kazayla ilgili geniş çapta inceleme başlatıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195