Title of a News Article

TIR kalabalığın arasına daldı: 20 ölü..

TIR kalabalığın arasına daldı: 20 ölü..
banner206

Mardin'de freni boşalan bir tırın 2 araca çarpıp takla attığı kazanın ardından çevredeki vatandaşlar yardım etmek için olay yerine koştu ancak toplanan kalabalığın arasına arkadan gelen freni boşalmış başka bir tır daldı. Feci olayda 20 kişi hayatını kaybederken, olay sonrası gelen görüntüler kazanın boyutunu gözler önüne serdi.

Mardin'in Derik ilçesinde akaryakıt istasyonu yakınında freni boşalan tır, önündeki 2 araca çarptıktan sonra takla attı. 2 çocuğun can verdiği ve birçok kişinin yaralandığı feci kazanın ardından görevliler ve çevredeki vatandaşlar yardım etmek için koştu.

FRENİ BOŞALAN TIR KALABALIĞA DALDI

Toplanan kalabalığın arasına arkadan gelen freni patlamış başka bir tır daldı. Katliam gibi kaza sonucu çok sayıda kişi hayatını kaybetti ve yaralandı. Bölgeye, takviye olarak çok sayıda AFAD, itfaiye, jandarma ve sağlık ekibi yönlendirildi.

Mardin'deki feci kazanın boyutunu gösteren en net kareler

20 VATANDAŞIMIZ HAYATINI KAYBETTİ

Olayın gerçekleşmesinin ardından Mardin'e doğru yola çıkan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, burada yaptığı açıklamalarında 20 vatandaşımızı hayatını kaybettiği bilgisini verdi.

İşte feci kazanın boyutunu gösteren en net kareler:

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2022, 01:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195