Title of a News Article

TOGG'un seri üretim tarihi belli oldu

TOGG'un seri üretim tarihi belli oldu
banner206

Türkiye'nin yerli otomobilinin ne zaman seri üretime gireceği merakla bekleniyordu. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, fabrikanın 29 Ekim'de açılacağını ve arabaların üretilmeye başlanacağını ifade etti. Varank, "Biz bugün Türkiye'nin arabasını konuştuğumuzda muhalefet ne diyor, bu arabayı yapamazsınız, yapsanız bile satamazsınız, işte 29 Ekim geliyor. Allah'ın izniyle Türkiye'nin otomobilinin fabrikasını 29 Ekim'de açacağız. Araçlarımız seri üretim bantlarından inmeye başlayacak" dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Bartın Valiliği'nin toplantı salonunda iş insanlarıyla bir araya gelerek, değerlendirme toplantısı yaptı.

"FABRİKAYI 29 EKİM'DE AÇACAĞIZ"

Bakan Varank burada yaptığı konuşmada, 'Biz bu ülkede cumhuriyet tarihi boyunca yapılmamışları yaptık. Bizim planlarımız projelerimiz ve ufkumuz, emin olan muhalefetin yanına yanaşamayacağı bir ufuktur. Biz bugün Türkiye'nin arabasını konuştuğumuzda muhalefet ne diyor, bu arabayı yapamazsınız, yapsanız bile satamazsınız, işte 29 Ekim geliyor. Allah'ın izniyle Türkiye'nin otomobilinin fabrikasını 29 Ekim'de açacağız. Araçlarımız seri üretim bantlarından inmeye başlayacaklar" ifadelerini kullandı.

"MUHALEFETİN ÜLKEYE VEREBİLECEĞİ BİR ŞEY YOK"

Muhalefetin ülkeye verebileceği hiçbir şeyin olmadığını söyleyen Bakan Varank, 'Biz diyoruz ki; uzayda bir yarış var, Türkiye asla bu yarıştan geri kalmamalı, eğer Türkiye'nin geleceğini ipotek altında bırakmak istemiyorsak, mutlaka uzay çalışması yapmalıyız. Bizim çocuklarımız Samanyolu galaksisini araştırarak, geleceğe dair planlar yapmalılar. Biz Samanyolu galaksisi dediğimiz de muhalefetin aklına, sadece 'saman' geliyor. İşte böyle bir vizyonsuz muhalefetin bu ülkeye verebileceği hiçbir şey yok" dedi. Haberler.com 

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2022, 21:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195