Title of a News Article

Tüm Tepkilere Rağmen Göreve Başladı!

Tüm Tepkilere Rağmen Göreve Başladı!
banner206

Şanlıurfa'nın Gündemine Bomba Gibi Düşen Atama Kararı Tüm Tepkilere Rağmen Engelenemedi. 
 

Ensar Vakfı Olayında Şüpheli durumunda bulunan Asım Sultanoğlu resmen göreve başladı.

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü hesabından yapılan paylaşımda bugün eski müdür Fevzi Kurt ile Asım Sultanoğlu arasında devir teslim töreni yapıldı.

Peki Asım Sultanoglunu Bu kadar Tepki Almasını Sağlayan Mesele Ne? 

" Konyanın Karaman ilçesinde  2016 yılında, Ensar Vakfı ve Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği (KAİMDER) ile bağlantılı olduğu belirtilen yurtlarda kalan 45 çocuktan  sorumlu olan bir öğretmen çocukları cinsel istismara mağruz bırakmıştı. Bu igrenç olay bir çocuğun yaşadıklarını bir psikoloğa anlatması ve psikoloğun konuyu yetkililere bildirmesiyle ortaya çıkmıştı. 
İstismarın duyulmasının ardından, cinsel istismara mağruz bırakan sanık Muharrem Büyüktürk Ağır tutuklanarak, 508 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Ayrıca meslekten ihraç edildi.

Dönemin İl Milli eğitim müdürü olan bugün itibariyle Şanlıurfa milli eğitim müdürü olan Asım Sultanoğlu ise bu olaydan haberim yok diyen kişinin tan kendisi. İşte Şanlıurfa bugün itibariyle Ensar olayına adı karışan Asım Sultanoğlu resmî törenle koltuğu devraldı. Çocuklara cinsel istismar uygulayan şahısla bir ortamda çocuklarında bulunduğu fotoğraf karesinde bulunan Asım Sultanoğlu resimdir yalanladı. Lakin resimin orijinal olduğu ortaya çıktı. 
 

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2023, 14:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195