Title of a News Article

Uçak Seferleri Geri Çevrildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da talimatı ile Şanlıurfa'dan Ankara'ya başlatılan karşılıklı seferler yine iptal edildi.

Uçak Seferleri Geri Çevrildi
banner206

(URFASTAR) Geçtiğimiz ay AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletmesi ile düzelen hava seferleri eski düzenine geri döndü. Özellikle Şanlıurfa - Ankara arasında karşılıklı seferlerine başlayan Anadolu Jet bir ayın ardından yine seferlerini iptal etti. Günde 2 kez sefer yapan Anadolu Jet, bazı günlerde sefer sayısını bire bazı günlerde ise Şanlıurfa'ya yönelik tüm uçuşlarını iptale çevirdi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TALİMAT VERMİŞTİ

Konunun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletilmesinin ardından Erdoğan'ın talimatı ile Şanlıurfa'ya gelen heyet burada bazı sivil toplum kuruluşları ile görüşmüş ve uçak sefer sayılarının arttırılması yönünde karar almıştı. Ancak Mayıs ayı sonu itibari ile günde 2 defa yapılan Ankara uçuşları bir ay geçmesinin ardından eski düzenine geri döndü. Yaşananlar Şanlıurfalıların mağduriyeti ile sonuçlanırken, vatandaşlar alınan son geri çevirme kararına tepki gösterdi.

ANKARA İÇİN GAZİANTEP YOLU YİNE GÖRÜNDÜ

Ankara'ya hava yolu ile gitmek için Gaziantep'e karayolu ile giden Şanlıurfalılar, "Cumhurbaşkanının sözünü bile dinlemediler. Bu mağduriyetimiz ne zaman düzelecek" diyerek sitemde bulundular.

YORUM EKLE
YORUMLAR
İbrahim İbrahim
İbrahim İbrahim - 3 yıl Önce

He he çok kızar kesin.. adamın umrunda bile değiliz. Siyasi lobimiz yok bunu artık anlayın

SIRADAKİ HABER

banner195