Title of a News Article

Urfa Adliyesi'nde yeni düzenlemeler yapıldı

Urfa Adliyesi'nde yeni düzenlemeler yapıldı
banner206
Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, yeni adli yıl açılışı nedeniyle yaptığı açıklamada “Yargı mensupları olarak hiç bir zorluk karşısında yılmadan, hukukun ve vicdanın sesinden başka hiçbir harici etkiye aldırmadan bu yeni dönemde de bağımsızlık ve tarafsızlık vasıflarını özenle koruyarak çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Covid19 salgını tedbirleri kapsamında yeni düzenlemelerin oluşturulduğu Şanlıurfa Adliyesi'nde sosyal mesafe kuralları maske gibi tüm tedbirlerin alındığı öğrenildi. 

Başsavcı Öztoprak mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan Covıd-19 salgını nedeni ile adliyelerimizde de gerekli önlemler alınmış, işlemlerin aksamadan yürütülmesi için oluşturduğumuz ön bürolar vasıtasıyla vatandaşlara erişim kolaylığı sağlanmıştır. Salgının önlenebilmesi için alınan tedbirler kapsamında riskleri en aza indirmek amacıyla adli yıl açılış töreni yapılmayacaktır. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına sıkı sıkıya uyulması ve bu hususta alınan tedbirlere riayet edilmesi bulaş riskinin azaltılması açısından büyük önem arz etmektedir.
Yeni adli yılda Şanlıurfa’da kurulan Ticaret Mahkememizde faaliyetlerine başlayarak vatandaşlarımıza hizmet verecektir. Bu duygu ve düşüncelerle 2020-2021 adli yılının ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederim.Yakın zamanda üzücü bir şekilde aramızdan ayrılan Cumhuriyet Savcımız Gürsel Karslı’ya bir kez daha Allah'tan rahmet dilerim. Başta Şanlıurfa olmak üzere, Adaletin tesisi için fedakarca çalışan bütün hakimlerimize, savcılarımıza, avukatlarımıza ve adalet personeline görevlerinde başarılar ve kolaylıklar dilerim.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195