Title of a News Article

Urfa Bakkallar ve Bayiler Odasında seçim heyecanı

Urfa Bakkallar ve Bayiler Odasında seçim heyecanı
banner206

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası’nda 9 Ocak Pazar günü seçim heyecanı yaşanacak. Seçimde yeniden aday olacak olan Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun, seçimin ülkemize ve üyelerine hayırlı olmasını diledi.

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası’nın Olağan Genel Kurulu, 9 Ocak Pazar günü saat 11.00’de Engelliler Koordinasyon Merkezi’nde yapılacak. Seçime mevcut başkan Mehmet Altun’un hazırlayacağı tek liste halinde gidilmesi bekleniyor.

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun, seçimle ilgili yaptığı açıklamada, “Her 4 yılda bir yapılması gereken olağan genel kurulumuz 9 Ocak’ta saat 11.00’de yapılacak. Tüm üyelerimize duyurmak istiyorum. 9 Ocak Pazar günü huzur içerisinde, güven içerisinde bir seçim yapmak istiyoruz. Herkesin gelip oyunu kullanmasını arzu ediyoruz. Bütün üyelerimizi 9 Ocak Pazar günü oy kullanmaya davet ediyorum” dedi.

Olağan genel kurullarının ŞUTİM’de bulunan Engelliler Koordinasyon Merkezi’nde yapılacağını vurgulayan Altun, “Seçimimizin ülkemize, memleketimize ve bütün üyelerimize hayırlara vesile olmasını diliyoruz” diye ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195