Title of a News Article

Urfa'da bayramda sokağa çıkma yasağı olacak mı?

Urfa'da bayramda sokağa çıkma yasağı olacak mı?
banner206

Korona virüsü vaka sayısının zirveye çıktığı Şanlıurfa’da, Kurban Bayramı’nda sokağa çıkma yasağı olup olmayacağı büyük merak konusuydu. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, bayramda sokağa çıkma yasağının olmayacağını açıkladı.

Şanlıurfa'da 100 kişinin koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiğini, bin 987 ev ile kırsaldaki 20 mahallede karantina tedbirlerinin uygulandığını belirten Vali Erin, "Herkesi kontrollü sosyal hayata uymaya davet ediyoruz" dedi.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, korona virüs süreci ile ilgili Valilik Toplantı Salonu’nda basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş, İl Sağlık Müdürü Dr.Emre Erkuş, İl Jandarma Komutanı Eyüp Sabri Kirişçi ve Vali Yardımcısı İsmail Çetinkaya da katıldı.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, yaptığı açıklamada, korona virüsü ile ilgili kentte her türlü tedbirlerin alındığını belirterek, vatandaşları sosyal mesafeye, maske takmaya ve hijyen konusunda duyarlı olmaya davet etti.

Korona virüsü vaka sayısının büyük artış gösterdiği Şanlıurfa’da, Kurban Bayramı’nda sokağa çıkma yasağının olacağı konuşuluyordu. Vali Erin, bu konuya da açıklık getirerek, kentte sokağa çıkma yasağının uygulanmayacağını açıkladı.

Herkesi sorumu davranmaya davet eden Vali Erin, virüsün daha çok yaygınlaşmaması için vatandaşlardan telefonla bayramlaşma yapmalarını istedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2020, 02:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195