Bursa’da kamyonla otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında Doç. Dr. Dilek Şen Dokumacı hayatını kaybetti. Dokumacı’nın daha önce Şanlıurfa’da Harran Üniversitesi’nde görev yaptığı öğrenildi.

Olay, saat 07.00 sıralarında Bursa-Ankara karayolunda meydana geldi. Muhammed Hıdır Dokumacı (41) yönetimindeki 16 APD 858 plakalı otomobil, kavşaktan yola çıkan sürücüsü henüz belirlenemeyen 16 AFK 248 plakalı mandalina yüklü kamyona yandan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle otomobilin sürücüsü ve yolculardan Emine Gaye D. (16), Elif Doğan (60), Muhammed Samet Doğan (17), Taha Dokumacı (14), Doç. Dr. Dilek Şen Dokumacı (38) ve Nesrin Ceylan (30) yaralandı.

Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan durumu ağır olan ve daha önce de Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde görev yaptığı öğrenilen Doç. Dr. Dilek Şen Dokumacı, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Ahmet Güzelçiçek, taziye mesajı yayınlayarak, “Çok üzüldük. Ölüm ansızın gelebiliyor. Beraber çalışmaktan ve tanımaktan memnuniyet duyduk” ifadelerine yer verdi.