Title of a News Article

Urfa'da şehit düşen askerin ablasının sözleri yürekleri dağladı

Urfa'da şehit düşen askerin ablasının sözleri yürekleri dağladı
banner206

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde 3. Hudut Alayı'nda güvenlik mevzilerine yönelik terör örgütü PKK/YPG tarafından yapılan hain saldırıda şehit olan Sözleşmeli Er İsmet Aybek memleketi Gaziantep'te düzenlenen törenle gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Törene şehidin ablasının "İsmet, sen küçüksün ben seni koruyamadım, bent olamadım" sözleri yürekleri dağladı.

Şehit İsmet Aybek için Gaziantep Yeşilkent Mezarlığı'nda cenaze töreni düzenlendi. Kaplan Kardeşler Camii'nde yapılan cenaze törenine şehidin babası İlhan Ayberk ve kardeşleri ile Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Berk, 6. Kolordu Komutanı Korgeneral Metin Toker, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Hacı Halil Osma, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, Gaziantep Milletvekilleri Nejat Koçer, Bayram Yılmazkaya, İrfan Kaplan, Muhittin Taşdoğan ve İmam Hüseyin Filiz ile yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gözyaşlarının sel olduğu törende Gaziantep İl Müftüsü Dr. Hüseyin Hazırlar tarafından helallik istenerek cenaze namazı kılındı. Sözleşmeli Er İsmet Aybek cenaze namazının ardından Oğuzeli ilçesindeki aile kabristanına defin edildi.

ABLASININ SÖZLERİ YÜREKLERİ DAĞLADI

4 çocuklu ailenin en küçük çocuğu olan şehidin tabutunun konulduğu cenaze arabasına sarılan kız kardeşi, "Ben sana bent olamadım. İsmet sen küçüksün, ben önüne atlamalıydım kardeşim. Seni koruyamadım kardeşim" sözleri cenazeye katılanları ağlattı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195