Title of a News Article

Urfa'da şehit kabristanında göz yaşlarına hakim olamadı

Urfa'da şehit kabristanında göz yaşlarına hakim olamadı
banner206

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere dün Şanlıurfa'ya gelen İstanbul Tüm Şehit Çocukları Dernek Başkanı Meltem Kaya, ziyaret ettiği şehitlik kabristanında duygu dolu anlar yaşadı.

Dün Şanlıurfa'ya gelen İstanbul Tüm Şehit Çocukları Dernek Başkanı Meltem Kaya, Şanlıurfa Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz'un ev sahipliğinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz'u dernek binasında ziyaret eden Meltem Kaya, daha sonra sonra Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'i makamında ziyaret etti.

Burada gerçekleşen görüşme sonrası Şehitlik Kabristanına giden İstanbul Tüm Şehit Çocukları Dernek Başkanı Meltem Kaya ve Şanlıurfa Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz'a Şanlıurfa Şehitlik Sorumlusu şehit eşi olan Aslı Çalışkan da eşlik etti.

Şehit kabri üzerinde dualar eden Meltem Kaya duygulu anlar yaşadı. Bir süre gözyaşlarına hakim olamayan Kaya'nın o anları kameralara yansıdı. 

Yurdun dört bir yanı, bu vatan için bu bayrak için canını feda eden şehit kabirleriyle dolu. Canla başla kazanılan bu vatan toprağı Türk milleti tarafından korunulmakta ve gözetilmektedir' diyen Şanlıurfa Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, İstanbul Tüm Şehit Çocukları Dernek Başkanı Meltem Kaya hanımefediye kendilerine yaptığı ziyaretten dolayı teşekkürlerini iletti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195