Title of a News Article

Urfa'da Sigorta Haftası kutlandı

Urfa'da Sigorta Haftası kutlandı
banner206

Sigortacılığın geliştirilmesi ve sigortacılık bilincinin oluşturulması amacıyla her yıl mayıs ayının son haftasında gerçekleştirilen “Sigorta Haftası” Şanlıurfa’da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Şanlıurfa’da sektör temsilcilerinden oluşan Şanlıurfa Sigorta Acenteler Derneği (ŞURSAD) organizasyonuyla, bu yıl 23 - 29 Mayıs 2022 tarihleri arasında kutlanan Sigorta Haftası’nda; Led Billboardlarda tanıtım görsellerinin yayınlanması, Çocuk Trafik Eğitim Parkurunda Sigorta Bilinci Etkinliği, TARSİM Bölgeler Grup Müdürü Murat Kaya ve TARSİM Genel Müdürü Serpil Günal’ın iştirakıyle TED İlk Okulu Öğrencileri için “Sigorta Nedir?” Konulu Mini Skeç ile Bilgilendirme Programı, Suruç Meslek Yüksek Okulu Sigortacılık Bölüm Öğrencilerine yönelik Konferans, Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Sigorta Sorunları, Çar Melik Kervansaray Müzesi ve Tarihi Mekânlar Gezisi, Televizyon Programı, Arkeoloji Müzesi’nde Sigortacılığın Tarihi ve Sorunları Konulu Sigorta Haber Genel Yayın Yönetmeni Erhan Navruz ile Söyleşi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ahmet Kaytan, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sigorta Acenteleri İcra Kurulu (SAİK) Başkanı Levent Korkut, SAİK Üyesi Osman İnandıoğlu, TARSİM Şanlıurfa Bölge Müdürü Murat Şevket Yüksel, TÜSAF Başkan Yardımcısı Cengiz Kollugil, Türkiye Motorlu Taşıt Bürosu Müdürü Mehmet Akif Eroğlu, Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) ve sigortacılık sektörü temsilcilerinin katılımıyla Tarihin Sıfır Noktasında Sigortacılığın Geleceği ile İlgili Bölgesel Acenteler Toplantısı gibi bir dizi faaliyetlerle Şanlıurfa’da sigortacılığın geliştirilmesi, sigorta bilincinin artırılması ve sigortacılığın öneminin vurgulanması amacıyla etkinlikler gerçekleştirildi.

Etkinlikler, Led Billboardlarda Tanıtım Görsellerinin Yayınlanması İle Başladı

ŞURSAD’ın öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikler, 23 Mayıs 2022 tarihinde Led Billboardlarda tanıtım görsellerinin yayınlanması ile başladı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sigorta Acenteleri İcra Kurulu (SAİK) Başkanı Levent Korkut’un katılımıyla Edessa TV’de gerçekleştirilen Ömer Ağ ile Panorama isimli Televizyon Programında sigortanın faydaları, sigorta çeşitleri, toplumun sigortaya bakış açısı ve sigortacılığın mevcut durumu değerlendirildi. Ayrıca; Sigortacılığın Tarihi ve Sorunları Konulu Söyleşi programında ve Tarihin Sıfır Noktasında Sigortacılığın Geleceği ile İlgili Bölgesel Acenteler Toplantısı’nda ise sigortacılığın tarihi, bugünü ve geleceği ile detay bilgiler paylaşıldı.

Sigorta Haftası’nda gerçekleştirilen etkinliklerle ilgili bir açıklama yapan ŞUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Direkçi “Her yıl mayıs ayının son haftasında kutlanan ve bu 23 - 29 Mayıs 2022 tarihlerine denk gelen Sigorta Haftası'nda çeşitli etkinlikler düzenledik. Bu etkinliklerde amacımız, sigorta bilincinin artırılması, sigortanın öneminin vurgulanması ve sigortacılığın geliştirilmesidir. İnsanlarımız, doğal afet ve kazaların her an gelebileceğini farkına varmalı işte bu noktada sigorta bilinci oluşmalıdır. Yaşanan tüm olumsuz durumlarda sigorta acenteleri olarak bütün vatandaşlarımızın yanındayız. “Sigorta Mali Yük Değil Tasarruftur” diyor, bu etkinliğe katılım sağlayan sigorta acentelerine, sektör temsilcilerimize, ŞUTSO Yönetim Kuruluna, çalışanlarına, ŞURSAD Başkanı ve Yönetim Kurulu’na ayrıca desteğini esirgemeyen Şanlıurfa AUTO King’e teşekkür ediyorum.” dedi.

Gerçekleştirilen, Tarihin Sıfır Noktasında Sigortacılığın Geleceği ile İlgili Bölgesel Acenteler Toplantısı’nda; ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek'in yanı sıra Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Baydar, Mustafa Direkçi, Meclis Üyeleri İ.Halil Şaz, İsa Gökmen, Mehmet Akın, ile Romanya’nın Şanlıurfa Fahri Konsolosu Mehmet Erdem de yer aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195