Title of a News Article

Urfa'da yakalandılar...

Urfa'da yakalandılar...
banner206

Konya’da 80 yaşındaki H.E.’yi telefonla arayarak, kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp 50 Bin TL ve 500 Dolar parasını alıp kayıplara karışan 4 şüpheli Şanlıurfa’da yakalandı.

Alınan bilgiye göre; Meram ilçesinde yaşayan H.E.'yi telefonla arayan şüpheliler, kendilerini polis ve savcı olarak tanıttı. Bilgilerinin FETÖ terör örgütünün eline geçtiğini ve kimlik bilgileri ile adına kredi çekildiğini belirten şüpheliler, H.E.'ye evine bir polis göndereceklerini ve evdeki paraları ona teslim etmesini istedi. H.E.'de eve gelen şüpheliye 18 Haziran günü 50 bin TL ve 500 dolar parayı teslim etti. Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan H.E., polise giderek şikayetçi oldu.

Şikyet üzerine çalışma başlatan polisler, şüphelilerin Şanlıurfa’da olduğunu belirledi. Şanlıurfa'ya gelen polis ekipleri, Halil G. (23), Hüseyin K. (21), Müslüm D. (34) ve Bahri G. (24) yapılan operasyonla yakalayarak, gözaltına aldı. Konya’ya götürülen şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Bahri G. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 3'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195