Title of a News Article

Urfa'da yapılacak olan konutların kura çekim tarihi belli oldu

Urfa'da yapılacak olan konutların kura çekim tarihi belli oldu
banner206

Ucuz konut başvuruları bitti, sıra kura çekimlerine geldi. Etap etap gerçekleşecek olan kura çekiminde Şanlıurfa hangi tarihlerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği ucuz konutla ilgili gelişmeler sürüyor. Etap etap gerçekleştirilecek olan TOKİ kura çekimi 16 Kasım'a kadar 12 ilde gerçekleştirilecek. Şanlıurfa için TOKİ kura sonuçları 13-14-15-16 Kasım tarihinde saat 09.00'dan itibaren belli olacak.

Bakan Murat Kurum, "İlk Şırnak ve Ardahan illerinde başlatıyoruz. Onunla beraber Güney bölgemizde, 5 ilimizde Doğu Anadolu bölgemizde 7 ilimiz olmak üzere 12 ilimizde 22 bin 57 Konutumuzu kura çekimlerini de gerçekleştiriyoruz" dedi. Şanlıurfa'da ise 7.100 konutun kuraları 13-14-15-16 Kasım tarihlerinde çekilecek.

TOKİ kura çekimi hakkında konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Murat Kurum, "Kuralarımız noter huzurunda, şeffaf bir şekilde ve canlı yayın olarak TOKİ'mizin resmi sosyal medya hesaplarından takip edilebilecek." dedi.

TOKİ Şanlıurfa kura çekilişleri canlı yayını kurumun resmi sosyal medya hesapları üzerinden izlenebiliyor. Bu hesaplara Twitter ve Facebook üzerinden erişebilir ya da aşağıdaki bağlantı üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195