Title of a News Article

Urfa’daki lisede dehşet!

Urfa’daki lisede dehşet!
banner206

Akıllara durgunluk veren olay Şanlıurfa'da meydana geldi. Yaş aralığı 15 ve 18 olan 3 kız öğrenci marketten aldıkları kolanın içerisine fare zehri katıp okulun tuvaletinde içti. Arkadaşları tarafından bulunan öğrenciler çağrılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Kız öğrencilerin neden fare zehri içtikleri henüz bilinmiyor.

Olay, Hilvan ilçesine bağlı Bağlar Mahallesi'nde bulunan Kız teknik ve Anadolu Lisesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, lise eğitim alan Z.C. (15), M.K. (15) ve H.Ö. (18) isimli kız öğrenciler, kolaya fare zehri katıp okulun tuvaletinde içti. Daha sonra rahatsızlanan ve kusmaya başlayan öğrencileri gören arkadaşları, durumu öğretmenlerine bildirdi. Öğretmenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalede bulundukları öğrencileri daha sonra ambulanslarla Hilvan Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kız öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kız öğrencilerin neden fare zehri içtikleri henüz bilinmiyor. Emniyet güçleri, olayın intihar girişimi olup olmadığını araştırıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195