Title of a News Article

Urfa’daki ölüm yolunda sevindiren gelişme!

Urfa’daki ölüm yolunda sevindiren gelişme!
banner206

Şanlıurfa-Suruç arasındaki karayolunun duble yol olması için ihale gerçekleştirildi. Ölüm yolu olarak adlandırılan Suruç yolunda 2 ay içerisinde çalışma başlatılması planlanıyor.

Şanlıurfa’da sık sık ölümlü kazalarla gündeme geldiği için ölüm yolu olarak adlandırılan Şanlıurfa-Suruç karayolunda sevindiren gelişme yaşandı. Uzun süredir Suruç yolunun duble yola döndürülmesi için çaba gösteren Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın girişimleri sonuç verdi, önce yatırıma alınan bu yol için bugün de ihale düzenlendi. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ihaleye 32 firmanın katılım gösterdiği öğrenildi. İhale sonucunun ardından 2 ay içerisinde Suruç yolunda çalışma başlatılması planlanıyor.

Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, Suruç yolunun duble yola dönüştürülmesi için yoğun çaba gösterdiklerini ve bunun sonucunda ihalesinin gerçekleştirildiğini belirterek, “İnşallah en kısa sürede burada çalışma başlatılacaktır. Şimdiden Şanlıurfa için hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2022, 16:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195