Title of a News Article

URFA'NIN YENİ VALİSİ BELLİ OLDU!

Bu gece Resmi Gazete'de yayınlanan Valiler Kararnamesinin ardından aralarında Şanlıurfa'nın da bulunduğu 6 ile vali ataması yapıldı.

URFA'NIN YENİ VALİSİ BELLİ OLDU!
banner206
Türkiye genelinde ilk duyan siz oldunuz....

Bu gece Resmi Gazetede yayınlanan Valiler Kararnamesinin ardından Şanlıurfa'nın yeni Valisi, Karabük Valisi İzzettin Küçük oldu. Vali Celalettin Güvenç'in Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmasının ardından Şanlıurfa'ya atanacak olan Valinin kim olacağı sorusu cevap buldu.

13.02.2014 tarih ve 2014/5916 Sayılı Kararnamenin Resmi Gazetede yayınlanmasının ardından; Aksaray Valisi Selami Altınok, Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar, Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, Iğdır Valisi Ahmet Pek, Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden merkeze alınırken;

Karabük Valisi İzzettin Küçük Şanlıurfa'ya, ŞANLIURFA eski Vali Yardımcısı Hukuk Müşaviri Şeref Ataklı Aksaray'a, İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Hamdi Nayır Bilecik'e, Küçükcekmece Kaymakamı Orhan Öztürk Bitlis'e, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Zahteroğlu Bolu'ya, Kayseri Vali Yardımcısı Davut Haner Iğdır'a, Merkez Valisi Orhan Alimoğlu Karabük'e, Siverek eski kaymakamı Gaziosmanpaşa Kaymakamı Seddar Yavuz da Uşak Valiliğine atandı. 
                                       
İzzettin Küçük Kimdir?
1964 yılında Erzurum İli Tortum ilçesinde doğan evli ve iki çocuk babası olan İzzettin Küçük, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun olduktan sonra Sakarya Üniversitesi’nde master yaptı. 

İyi derecede ingilizce bilen Şanlıurfa'nın yeni Valisi İzzettin Küçük, mesleki kariyerinde; sırasıyla Yenice, Pehlivanköy ve Eflani Kaymakamlığına vekâleten görev yaptıktan sonra Abana, Aydıntepe Kaymakamlığı, Siirt Vali Yardımcılığı, Pamukova, Safranbolu ve Üsküdar Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. 11.05.2010 tarihinde Karabük Valiliği'ne atanan İzzettin Küçük, son valiler kararnamesi ile Şanlıurfa'ya atandı. 

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2014, 09:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142