Title of a News Article

URSİAD gurur kaynağı oldu

URSİAD gurur kaynağı oldu
banner206

Nabi Kırmızı başkanlığındaki Şanlıurfa Sanayici ve İş Adamları Derneği (URSİAD), gerek deprem bölgesine yaptığı yardımlar ve gerekse de Ramazan ayında Şanlıurfa’ya gerçekleştirdiği kuru gıda yardımları ile gönülleri feshetti.

Şanlıurfa Sanayici ve İş Adamları Derneği (URSİAD) ülkenin, bölgenin ve memleketin sorunlarına duyarsız kalmıyor. Depremin yaşandığı ilk andan itibaren Şanlıurfa başta olmak üzere deprem bölgesine vatandaşların temel ihtiyaçlarının karşılanması için çeşitli yardım malzemelerinin bulunduğu çok sayıda araç  gönderen Şanlıurfa Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Nabi Kırmızı ve yönetimi, sel felaketinin ardından da Şanlıurfa için harekete geçtiler. Dernek yönetimi tarafından hazırlanan kuru gıda paketleri, Şanlıurfa’ya gönderilerek Ramazan ayında hem selzedelere hem de maddi durumu iyi olmayan ailelere dağıtılmaya başlandığı öğrenildi.

Şanlıurfa Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin yaptığı yardımlar, vatandaşlar tarafından takdir topladı.  Vatandaşlar, kendilerini bu zor günde yalnız bırakmayan Urfalı iş adamlarına teşekkür etti.

Şanlıurfa Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Nabi Kırmızı de, deprem ve ardından yaşanan sel felaketinden dolayı üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirdiklerini belirterek, bundan sonra da mağdur vatandaşlara her türlü konuda yardımlarının devam edeceğini söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195