Title of a News Article

Vali Ayhan isyan etti!

Vali Ayhan isyan etti!
banner206

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, depremin ardından sosyal medyada Şanlıurfa ile ilgili ortaya atılan asılsız iddialara isyan etti. Sosyal medyada ortaya atılan bir iddianın ekran fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Vali Ayhan, asılsız bilgiyi paylaşan şahsın hukuk karşısında hesap ödeyeceğini söyledi.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 2 depremin etkilediği illerden birisi de Şanlıurfa olmuştu. Yıkımın gerçekleştiği ve 300’ü aşkın kişinin hayatını kaybettiği Şanlıurfa’daki depremin ardından ortaya atılan iddialar Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan’ı çileden çıkardı. Bu asılsız iddialardan birisi de Twitter’da Özcan Esmer isimli kullanıcı tarafından paylaşılan bir tweet oldu. Esmer’in yaptığı paylaşımda, “Şanlıurfa’da enkaza uğrayan binalardan birinde hafriyat makineleri ile etraf temizlenirken 9. Günde enkazdan sağ bir vatandaş çıktı. Sözün bittiği yer dedikleri burası galiba” iddiası yer aldı.

VALİ AYHAN: BEDELİNİ HUKUK KARŞISINDA ÖDEYECEK

Ortaya atılan bu tweetin ekran fotoğrafını alarak sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, “Pes dedirtecek cinsten! Nasıl böyle yalanlarla vatandaşlarımızı panik ortamına sürükleyebiliyorsunuz? Resmî kurumlar dışında yapılan açıklamaları dikkate almamanızı söylüyoruz.

Bu şahıs, asılsız bilgiyle kamuoyunu yanıltmanın bedelini hukuk karşısında ödeyecektir!” ifadelerine yer verdi.

Bu arada Şanlıurfa’da geçtiğimiz günlerde ‘üç bina çöktü’ şeklinde sosyal medyada asılsız iddiada bulunan bir kişi de bugün gözaltına alınarak, sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195