Title of a News Article

Vali Ayhan: Şanlıurfaspor sahipsiz değildir

Vali Ayhan: Şanlıurfaspor sahipsiz değildir
banner206

Şanlıurfaspor’da kulüp başkanlarının üst üste istifa etmesine sessiz kalmayan Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, “Şanlıurfaspor sahipsiz değildir. Şanlıurfa halkının emaneti adına gerekli adımlar atılacaktır” dedi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfaspor’da, bir süre önce Kulüp Başkanı Emin Yetim milletvekilliği aday adaylığı için istifa etmişti. Daha sonra bu göreve getirilen Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Caybeyli de, dün ani bir karar alarak görevini bıraktığını duyurmuştu. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan devreye girdi. Spora büyük sevgi duyan Vali Ayhan’dan Urfaspor ile ilgili mesaj geldi.

Vali Ayhan, yayınladığ mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Başarı bir’den değil BİZ’den gelir.

Sezon başından bu güne BİZ diyerek kenetlenen, ‘O Sene Bu Sene’ diyerek şampiyonluk isteyen Şanlıurfaspor sahipsiz değildir.

Müsterih olunuz! dökülen her terin hakkı ve 3 milyon Şanlıurfa halkının emaneti adına gerekli adımlar atılacaktır.”

Bu arada Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan’ın Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül  ve ilçe belediye başkanları bir toplantı yaparak, Şanlıurfaspor’u şampiyonluğa götürebilmek adına yeni bir yönetimin oluşmasına katkı sunmaları bekleniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195