Title of a News Article

Vali Ayhan ve Beyazgül olay yerinde incelemelerde bulundu

Vali Ayhan ve Beyazgül olay yerinde incelemelerde bulundu
banner206

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile 2 kişinin hayatını kaybettiği ve 8 kişinin yaralandığı patlama alanında incelemelerde bulundu.

Haliliye ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan bir binanın giriş katında meydana gelen patlamada; 2 kişi hayatını kaybederken 8 kişi de yaralanmıştı. Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, olayın hemen ardından bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün de eşlik ettiği Vali Ayhan, patlamaya ilişkin ekiplerden bilgi aldı.

Olay yerindeki incelemelerinin ardından açıklamada bulunan Vali Ayhan, şu ifadelere yer verdi:

“Patlamanın olduğu bina da çoğu vatandaşlarımız tarafından boşaltılmıştı ve bu sabah da depremin üzerinden böyle bir faciayla uyandık. Şu an için 2 vefat ve 8 yaralı var. Ben de hemen olay yerine gelip durumu denetledik, gözden geçirdik. Vatandaşların da bizim uyarılarımıza dikkat etmesi lazım. Şu an burada adli ve idari soruşturma yapılıyor. Vatandaşımızın hayatı normalleştirmesini arzu etmekle birlikte biraz daha dikkatli olunmasını istiyoruz. Burada doğal gaz kapalı olduğu halde doğal gaz vanası farklı yöntemle kırılıp açıldıysa çok büyük sorun var. Bu binanın mühürlenip mühürlenmediğine alakalı inceleme yapılıyor. Binada doğal gaz yok. Patlamanın bir gaz patlaması olduğu da ihtimal. Çok yüksel ihtimalle tüp patlaması olabilir Alanda de incelemeler sürüyor. Güvenlik tedbirleri alındı.”

Vali Ayhan ve Beyazgül, daha sonra Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesi ile Balıklıgöl Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan yaralıları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195