Title of a News Article

Vali Erin'in Balıklıgöl Tepkisi

​​​​​​​Vali Abdullah Erin'in Balıklıgöl Havzası ile ilgili sözleri ulusal medyada da yer buldu.

Vali Erin'in Balıklıgöl Tepkisi
banner206

(URFASTAR) Vali Abdullah Erin'in Balıklıgöl ile ilgili değerlendirmesi dikkat çekti. Ulusal medyada da yer bulan haberlerde Vali Erin'in şu sözlerine yer verildi: "Balıklıgöl giriş ve çıkışını kontrol altına alacağız. Bir yer kıymetli ise girişi kontrollü olur. Her taraftan girdiğiniz bir yer kıymetli değildir. Çok nadide ve dünyada eşi benzeri olmayan değerlere sahibiz ama yönetemiyoruz. Ama yönetemiyoruz. Bu bir gerçek. Aklı ve değerlendirme yetisi olan herkes bunu söylüyor. Bir gün gidiyorsunuz çöpler yerde, güvenlikçi bulunması gereken yerde değil, onun için kimin ne yaptığı belli değil, mangal partisi yapılıyor. Mübarek alanda işletmeler kendilerine tahsis edilen yerlerden 3-4 kat fazla alan kullanıyorlar. Ama buna kimse müdahale edemiyor.

Biz Valilik olarak müdahale ettik. Daha önce iki kez müdahale ettik. Düzelmeler oldu. Ama seçimle birlikte Ahmet Ağa, Mehmet Ağa bilmem ne ağa tekrar bu hale geldi. Ama burası tüm milletin yeri ama birileri millete sormadan yetki almadan ticaret yapıyor, o zaman bende gideyim bir kafe açayım. 

Bir misafirimiz geldiğinde Balıklıgöl’de gezdirmek istediğimizde saatler öncesinden arkadaşları seferber ediyoruz. Aman bir çöp bir uygunsuz durum olmasın. Aslında olanı değil bir müdahale ile bir duruma getirdiğimiz Balıklıgöl’ü onlara sunuyoruz. Dolasıyla biz burayı yönetemiyoruz. Yazıktır bu kadar büyük bir zenginliği yönetemiyoruz.”

FAKIBABA: DESTEKÇİSİYİM

Vali Erin'in konu ile ilgili videosunu sosyal medya hesabından paylaşan Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba ise "Sayın Valimizin Balıklıgöl havzası konusundaki düşüncelerine aynen katılıyorum. Balıklıgöl'ün korunması için alacağı bütün kararların her zaman destekçisi olduğumu da ayrıca belirtmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mahmut
Mahmut - 3 yıl Önce

Sayın Valimizden Allah razı olsun, Şanlıurfa İçin elinden geleni fazlasıyla yapıyor. Maalesef öz urfalı Şanlıurfa'ya bu kadar sahip çıkmıyor. Çok değerli Valimize teşekkürlerimi sunuyorum..

vasıf
vasıf - 3 yıl Önce

önunuze gelen vasıfsız adamı, sıyası bask,ı torpi,l rüşvet ile alırsanız böyle olur.

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142