Title of a News Article

Vali Şıldak üniversite öğrencilerini dinledi

Vali Şıldak üniversite öğrencilerini dinledi
banner206

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, akşam yemeğinde Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsünde bulunan Göbeklitepe Erkek Öğrenci Yurdundaki öğrencilerle bir araya geldi.

Vali Şıldak, Türkiye'nin en genç şehri Şanlıurfa'da eğitim hassasiyetini sürdürüyor. Eğitim yatırımları bir taraftan devam ederken, okul ziyaretlerini de aksatmayan Vali Şıldak, bu kez Harran Üniversitesi öğrencileriyle buluştu. Osmanbey Kampüsünde bulunan Göbeklitepe Erkek Öğrenci Yurdunu ziyaret eden Vali Şıldak, gençleri dinleyerek sorularını cevapladı.

Burada Rektör Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren tarafından karşılanan Vali Şıldak, Şanlıurfa gençliğinin her zaman eğitime yönlendirilmesi gerektiğini söyledi. Soru cevap şeklinde devam eden sohbette öğrencileri dinleyen Vali Şıldak yaptığı değerlendirmede, "Çocuklarımız ve gençlerimiz ülkemizin geleceği olarak en değerli hazinemizdir. Devlet olarak gençliği dinlemek ve onları anlayan bir yaklaşımla geleceğin temellerini oluşturmak gerekir. Bu çerçevede Türkiye'nin en genç şehri Şanlıurfa'mızda gençliğin potansiyelinin farkındayız. Eğitim başta olmak üzere sporun her branşında da gençlerimizi geleceğe hazırlamak bizim vazifemizdir. Bugün sizlerle güzel bir sohbet gerçekleştirmek üzere buradayız. Hepinize teşekkür ediyor, eğitim hayatınızda başarılar diliyorum" dedi.

Vali Şaldık'ı üniversitede ağırlamaktan mutluluk duyduklarını dile getiren Rektör Güllüoğlu ise "Değerli bir buluşmaya ev sahipliği yaptık. Valimizin göstermiş olduğu alakadan dolayı şahsına tüm gençlerimiz adına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Buluşma öncesinde öğrencilerle akşam yemeği yiyen Vali Şıldak, ayrıca Harran Üniversitesi bünyesindeki Genç Ofis Atölyelerini de gezerek kursiyer öğrencilerle sohbet etti.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2023, 09:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195