Title of a News Article

Vekil Yazmacı'ya Tepkiler Sürüyor!

Vekil Yazmacı'ya Tepkiler Sürüyor!
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı'nın Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu’na yaptığı ziyaret gündem oldu!

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu'nun makamını kim ziyaret edip hoşgeldiniz dileklerinde bulunduysa, kamuoyu tarafından sert eleştirilere maruz kaldı. Bunlardan biride Vekil Asuman Yazmacı oldu. 

AKP Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, Ensar Vakfı yurtlarındaki istismar olayından dolayı soruşturma geçiren ve gittiği birçok ilde sorun yaşayan Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu’na gerçekleştirdiği ziyaret ile tepkileri üzerine çekti.

Vekil Yazmacı Şanlıurfa'da temaslarını sürdürürken, kurum ziyaretlerinde de bulundu. Bu adreslerden birisi de Şanlıurfa İl Mili Eğitim Müdürlüğü oldu.

Yeni atanan Asım Sultanoğlu'nu makamında ziyaret ederek karşılık poz veren Yazmacı ile ilgili paylaşımı İl müdürlüğü yaptı. Paylaşımı gören Vekil Yazmacı, iddiaya göre paylaşılan fotoğrafın kaldırılmasını istedi.  

Vekil Yazmacı'nın fotoğrafı kaldırtması işe yaramadı. Sosyal medyada birden fazla kişinin paylaşımı kısa sürede gördü ve tepki gösterdi.

Urfa'nın vekil ablası olarak anılan Yazmacı, tepkilere neden olan ziyaretle ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı. 

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2023, 17:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195